Livsstilsendring over nett.

Å forstå viktigheten i et godt men også fleksibelt kosthold er ofte nødvendig for å kunne ha god framgang med treningen mens man fremdeles har balanse i livet.
Enkelt
Mange har slitt med å følge en kostholds-plan på grunn av upraktiske restriksjoner og vanskeligheten med å forstå hva de kan og ikke kan spise. Med meg vil du fort lære deg hvordan du kan nyte det du ønsker i moderate mengder mens du fortsatt gjør store fremskritt.
Morsomt
Trening og kosthold ses veldig ofte på som et svært kjedelig og vanskelig, men sannheten er en helt annen. Når man først lærer seg å bruke matvarene riktig vil en helt ny verden av smaker åpne seg, og når treningen faktisk er morsom, så blir man bare mer motivert over tid!
Gjennomførbart
Resultater kommer over tid. Så jeg anser min største oppgave å gjøre alle tilpasninger rundt trening og kostholdet slik at det blir gjennomførbart i hverdagen. Er ikke dette på plass blir det rett og slett ikke fulgt. Det er derfor høyt prioritert at vi sammen kommer fram til en plan som fungerer for deg, dine utfordringer og målsetninger.

KOSTHOLD

NOK18904 Uker
  • Individualisert kostholdsplan

GRUNNPAKKEN

NOK34904 Uker
  • Individualisert kost- og treningsplan

TRENING

NOK18904 Uker
  • Individualisert treningsplan

Sammen gjøre vi både treningen og kostholdet mer effektiv og motiverende!

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE KONSULTASJON